maanantai 19. tammikuuta 2015

Syntymäpäivä ❤️

Heipparallaa!
Olin viikonlopun reissussa, josta teen myöhemmin oman päivityksen.
Nyt kuitenkin haluan jakaa tämän päivän tärkeät kuvat, koska tänään on erityinen päivä;
Minun syntymäpäivä! :)

Kotiuduin illalla parin päivän reissusta ja täällä kotona oli vastassa yllätyssynttärit!
Lapset olivat siivonneet ja leiponeet kakkua, suklaapiirakkaa ja cupcakeja <3
Paikalle oli kutsuttu läheisimmät, eli äiti ja isä, sekä sisko perheineen.


Sisko toi lahjaksi tämän kauan himoitun OddMolly pipon ja kaulahuivin.
Niin ihanan lämmintä lampaanvillaa <3


Tarjoilut oli mitä parhaimmat, kyllä tytöt tietää, mistä äiti tykkää <3


Viikko sitten ajelimme Järvenpäähän hakemaan mun synttärilahjaa, mistä mulla ei ollut minkäänlaista aavistusta, mikä se voisi olla!?!

Nyt saan sen teillekin paljastaa, nimittäin Valoimpulssilaite!!

Mahtava vekotin, jolla saa mm. poistettua ihokarvat pysyvästi, rypyt ja juonteet, aknen, couperosan ja muut iho-ongelmat!

En olis osannut odottaa näin hienoa lahjaa ja arvokasta työvälinettä.

Vielä en ole ehtinyt testata laitetta, mutta odotan innolla!



Mun vanhempien lahja oli hieno puusta veistetty oinas.
Vihjasin aiemmin, että meidän sisustukseen sopis tuollainen sarvipää ja sitä saa mitä tilaa ;)

Isäni on veistänyt sen puusta ja äiti maalaa, hioo ja viimeistelee.


Reissusta tarttui mukaan kenkäfriikille uudet korkkarit. DinSkosta löysin nämä ihanuudet, jotka olivat ainoat kappaleet ja alennuksessa 14,90€!

Täytyy todeta tähän, että nyt on tultu siihen elämänvaiheeseen, jossa ikä ja kengänkoko kohtaa! :D



Mutta nyt väsy painaa sen verran, että kolmeviitonen kiittää ja kuittaa!

Hyvää alkavaa viikkoa!

-Hanna-










maanantai 12. tammikuuta 2015

Jännitystä ilmassa!

Viikonloppuun mahtui taas monenlaista! Lauantaipäivä oli kyllä tylsääkin tylsempi kotipäivä. Pete lähti aamulla aikasin metsästämään mäyräkoirien kans ja oli sillä reissulla ainakin 12 tuntia! No, en tietenkään halua valittaa, koska se on hänen ainut harrastus. Lisäksi koirat pääsee tekemään sitä niille mieluisinta ja viihtyivätkin samassa kallioluolassa 7 tuntia!! Eikä turhaan, saivat yhden mäyrän. Itselläni ei mielenkiinto riittäisi päivystää passissa noin monta tuntia! Mutta kuka mistäkin tykkää! :)



Metsästyksen jälkeen rakas vei mut syömään Amarilloon. Oltiin niin myöhään liikenteessä, että mikään muu ei ollut enään auki.


Sunnuntaina olikin sitten odotettu päivä! Päivällä menin naapurisalille juoksemaan, koska pihalla oli niin paljon pakkasta. Kuntosalin jälkeen lähdin lasten kans katsastamaan Seinäjoelle perustetun uuden HOUM seurakunnan ensimmäisen Jumalanpalveluksen. 


Täytyy kyllä todeta, että vastaanotto oli erittäin lämmin ja koki itsensä tervetulleeksi!





Porukkaa oli enemmän kuin tupa täynnä! Seinäjoki-salissa oli yli 600 kuulijaa.
Musiikki ja bändi oli hyvä, eikä puheestakaan mitään moitetta voi sanoa. Sopivan pituinen saarna, jonka jaksoi kuunnella.

Lapsiin oli panostettu ja ohjattua toimintaa järjestetty hienosti. Oli pomppulinnasta popcorn- ja hattaratarjoiluihin.



Aikuistenkaan tarjoilut ei ollut lainkaan hullummat. Suussasulava suklaakakku ja pieniä suolapaloja. Lopuksi porukka lähti vielä Rossoon syömään yhdessä. Me lähdettiin suoraan kotiin, koska lapsilla kouluaamu, mutta varmasti joskus osallistutaan myös siihen. Tosi hienoa, kun sai paljon uusia tuttuja, kun moni tuli juttelemaan tilaisuuden jälkeen.


Uusi viikko alkoi jännittävästi, koska olemme nyt matkalla Järvenpäähän hakemaan rakkaan mulle ostamaa synttärilahjaa! Mulla ei oo siitä mitään aavistusta, joten en tiedä yhtään mitä odottaa! Siitä ehkä oma päivityksensä sitten! Saatte jännittää siihen saakka mun kanssa!! :)

-Hanna-









lauantai 10. tammikuuta 2015

Perjantai

Viikonloppu alkoi ja tytöille tuli yövieras. Päivällä olin teinien ja nuorimman kans Seinäjoella. Mulla on Ullakolla kirpparipaikka kolmatta viikkoa ja vein sinne lisäystä. Tosi hyvin on mennyt vaatteet kaupaksi. Vein mm. 4 Guessin laukkua, joista oli enään kaksi jäljellä. Oon alkanut pikkuhiljaa siirtyä Guessista Michael Korsiin ja haaveissa on seuraavaksi Louis Vuitton! Joo, oon tullut vanhaksi, sitä se kai on :)
Pete on luvannut mulle, että kun se myy tuon mun unelmien Mersun, niin sitten mä saan sen unelmien laukun! :)
Että sitä odotellessa...

Mä olen ollut nyt yli kuukauden omalla tukalla ilman hiustenpidennyksiä. Juurikasvua oli sen verran, että aloin sitä käsittelemään. Mulla oli valmiina sekä blondausaine, että ruskea kestoväri. Mietin mitä tekisin ja päädyin laittamaan ruskeita raitoja ja laitoin koko päähän ruskeaa väriä juureen. Pari päivää sitä kateltuani tulin siihen tulokseen, että kyllä vaalea vaan on mun juttu ja niin blondasin  juuren ja raidat pois! Harmittaa, kun hius kärsii ja menee entistä huonompaan kuntoon. Ja kaiken lisäksi juuri on nyt kellertävä..ehkä se siitä kuitenkin tasoittuu pesujen myötä..
Pidennystä oon suunnitellut laittaa ens viikolla. Oon menossa Herbalifen koulutukseen Lahteen viikonlopuksi ja sinne olis kiva saada pitkä tukka. Siellä on lauantaina iltajuhla, jossa on pukukoodi Blingbling! Sopii mun tyyliin! :)


Vaatteet on vielä auki mitä puen ja tänään kävin etsimässä korkkareita, mutta missään ei ollut tarpeeksi sitä blingblingiä. Kynnet fiksataan vielä perjantaina ja ripset kävin huollattamassa eilen. Molemmille puolille laitettiin kolme timskuakin.



Rentouttavaa viikonloppua!

-Hanna-



maanantai 5. tammikuuta 2015

Koti <3

Joulu siivottiin pois ja koti sai valkoisemman ilmeen! Kyllä nautin tästä vaaleudesta. On niin helppo hengittää, kun kaikki ylimääräinen on riisuttu pois, tai no, olisihan sitä vieläkin karsittavaa, mutta näin on hyvä.





















-Hanna-