maanantai 12. tammikuuta 2015

Jännitystä ilmassa!

Viikonloppuun mahtui taas monenlaista! Lauantaipäivä oli kyllä tylsääkin tylsempi kotipäivä. Pete lähti aamulla aikasin metsästämään mäyräkoirien kans ja oli sillä reissulla ainakin 12 tuntia! No, en tietenkään halua valittaa, koska se on hänen ainut harrastus. Lisäksi koirat pääsee tekemään sitä niille mieluisinta ja viihtyivätkin samassa kallioluolassa 7 tuntia!! Eikä turhaan, saivat yhden mäyrän. Itselläni ei mielenkiinto riittäisi päivystää passissa noin monta tuntia! Mutta kuka mistäkin tykkää! :)Metsästyksen jälkeen rakas vei mut syömään Amarilloon. Oltiin niin myöhään liikenteessä, että mikään muu ei ollut enään auki.


Sunnuntaina olikin sitten odotettu päivä! Päivällä menin naapurisalille juoksemaan, koska pihalla oli niin paljon pakkasta. Kuntosalin jälkeen lähdin lasten kans katsastamaan Seinäjoelle perustetun uuden HOUM seurakunnan ensimmäisen Jumalanpalveluksen. 


Täytyy kyllä todeta, että vastaanotto oli erittäin lämmin ja koki itsensä tervetulleeksi!

Porukkaa oli enemmän kuin tupa täynnä! Seinäjoki-salissa oli yli 600 kuulijaa.
Musiikki ja bändi oli hyvä, eikä puheestakaan mitään moitetta voi sanoa. Sopivan pituinen saarna, jonka jaksoi kuunnella.

Lapsiin oli panostettu ja ohjattua toimintaa järjestetty hienosti. Oli pomppulinnasta popcorn- ja hattaratarjoiluihin.Aikuistenkaan tarjoilut ei ollut lainkaan hullummat. Suussasulava suklaakakku ja pieniä suolapaloja. Lopuksi porukka lähti vielä Rossoon syömään yhdessä. Me lähdettiin suoraan kotiin, koska lapsilla kouluaamu, mutta varmasti joskus osallistutaan myös siihen. Tosi hienoa, kun sai paljon uusia tuttuja, kun moni tuli juttelemaan tilaisuuden jälkeen.


Uusi viikko alkoi jännittävästi, koska olemme nyt matkalla Järvenpäähän hakemaan rakkaan mulle ostamaa synttärilahjaa! Mulla ei oo siitä mitään aavistusta, joten en tiedä yhtään mitä odottaa! Siitä ehkä oma päivityksensä sitten! Saatte jännittää siihen saakka mun kanssa!! :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.