keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Houm Church ja Tukholman reissu

Heippa piiiitkästä aikaa! Nyt on taas aikaa kirjoittaa tänne, kun makaan viidettä päivää sängynpohjalla sairaana. Tosi kova flunssa päällä. Kuumetta ja tulehdusarvot koholla. Not nice!


Sunnuntaiksi pakko tervehtyä, koska meidän Houm Church:ssa on uuden paikan avajaiset. Vanha Takomo Seinäjoen Rengastiellä. Uutta on myös se, että joka toinen sunnuntai pidettävä tilaisuus järjestetään tuplana kovan kysynnän vuoksi. Eli klo.16 ja 18.30.


Eilen tuli tv:stä ajankohtaisessa kakkosessa ohjelmaa Houmin toiminnasta.


Suuren suosion saavuttanut city kirkko tulee yksilötasolle ja heti alusta asti saa kokea kuuluvansa perheeseen. Se on erittäin tärkeää ainakin omalla kohdallani, että saa olla osa jotain yhteisöä, jossa välitetään ja saa uusia ystäviä.

Tilaisuuden jälkeen mennään vielä yhdessä ravintolaan syömään, jossa tutustuu paremmin porukkaan.

Mielestäni tämä on sellainen "matalankynnyksen" seurakunta, johon on jokaisen helppo tulla. Saa tulla just sellaisena kuin on, ikään ja muuhun katsomatta. Musiikki on nykyaikaista ja mukaansatempaavaa eikä pitkästyttäviä teologisia saarnoja, vaan yksinkertaista simppeliä evankeliumia, jota jokainen ymmärtää.


Viime viikolla oli lasten talviloma ja me piipahdettiin Tukholmassa. Omaan synnyinmaahan on aina kiva palata. Harmi vain, että perilläoloaikaa oli vain yksi päivä. Kaupungilla ja rantakadulla käveltiin kevätauringon paisteessa, vaikkakin merituuli teki vielä ilmasta kolean. Kevät oli toki paljon pidemmällä siellä, eikä lumesta ollut enään tietoakaan.
Vanhat kauniit rakennukset ja venesatama kiehtoo ja niitä tulee kuvattua paljon.
Starbucks kahvihetki ja shoppailua kaupungilla.
Käytiin vielä lopuksi syömässä ja sitten pitikin jo kiirehtiä laivaan.Oli kyllä hieno laiva tuo Silja Serenade. Hyvät shoppailumahdollisuudet ja erinomainen buffet.Lasten ehdoton suosikki tietenkin muumit ja teinit pääsi Asteen keikalle!Oikein onnistunut hiihtolomareissu siis!

                 -Hanna-

4 kommenttia:

 1. Voih, toivottavasti saat taudin pian nujerrettua!!

  Ihania reissukuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos!! Eiköhän tää tästä pikkuhiljaa.. :)

   Poista
 2. Hei!

  Kiva, että oot palannut taas hoodeille :)! Luulin jo, että oot vaan instassa.

  Nyt kyllä ehottomasti Tukholman shoppailusta kuvia!

  Mukavaa tulevaa viikonloppua taudista huolimatta.

  -Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :) mä olin vaan "tauolla" :) aina ei ehdi kaikkea päivittää...
   Mutta mukava kuulla, että kaivataan! Hyvää viikonloppua myös sinne!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.