perjantai 12. joulukuuta 2014

Remonttia

Mä sain inspiraation aloittaa eteisrempan! Nyt on kaksi päivää eletty täydessä kaaoksessa, kun purettiin eteisen vaatekaapit! Niitä vaatteita on sitten levitelty pitkin olohuonetta, ettei oo sohville istumaan mahtunut!
Aivan mieletön sotku tulee, kun jotain paikkaa alkaa tekemään, ensin pitää raivata niin paljon tavaraa alta pois, että pääsee aloittamaan itse remontin. Eli siihen asti en oo varsinaisesti kahdessa päivässä edes päässyt! Tähän mennessä on eteisen kaapit purettu ja siirretty vähän eri kokoonpanossa meidän makkariin.


Joo tiedän, tää on sellainenkin kaatopaikka että..tälläsiä kuvia ei saisi julkistaa lainkaan! ;)
Jokaisella on useampi talvitakki, kenkiä vaikka ja kuinka....
Mikään ei mahdu mihinkään, edes omat saatikka vieraiden vaatteet!

Nyt vaatteet on siirretty kuistille. Ei sillä, että sielläkään olisi yhtään sen enempää säilytystilaa, mutta pääasia, että ne on tuosta aulasta pois!Saatiin kivasti lisää säilytystilaa vaatteille makkariin.

Aulassa olisi tarkoitus purkaa vanha korkkimatto ja kun selviää missä kunnossa sen alla oleva puulattia on, niin joko vaan maalaan sen valkoiseksi tai laitan päälle laminaatin.
Seiniin tulee beige (mulperi) maali ja puolipaneeli maalataan uudestaan valkoiseksi.
Katolle huvittais todellakin tehdä jotain, mut ei varmaan nyt aika riitä kaikkeen.
Vaatekaappien takaa puuttuu pari metriä puolipaneelia. Kivoja ylläriä aina tulee vastaan, kun vähän jotain purkaa. Yleensä homma repee siinä vaihees paljon työläämmäksi, kuin oli kuvitellut.
Mutta ihanaa, kun nyt on tilaa aulassa! Se kun on ollut aina niin tukkoinen. Sanoin jo silloin puolitoista vuotta sitten, kun käytiin katsomassa ekan kerran tätä taloa, että nuo kaapit lähtee...no, nyt ollaan päästy siihen!

Tänään käytiin myös Seinäjoella asioilla ja joululahjaostoksilla. Peten työpaikalla käytiin kahvilla ja shoppailemassa Mersun merkkistä vaatetta ja tavaraa lahjaksi. Mun isällä on ollut kans jo vuosikymmeniä Mersuja ja tykkää saada kaikenlaista mersukamaa.


Kierrettiin kaikki Biltemat ja Motonetit ja Jyskistä ostettiin sellanen iso peili hopeisena, mikä meillä on jo kermanvalkoisena ennestään. Laitan sen uuden olkkariin ja vanha siirtyy tuohon aulaan, kunhan saan sen ensin maalattua.

Jostain pitäisi löytää sopiva senkki tai piironki sen peilin alle. Ikeasta vois löytää.


Laitan olohuonekuvia taas vaihteeksi.
Mullahan kävi niin, että hyvissä ajoin ennen joulua kaipasin väriä ja lisäsin sekä sinistä että punaista sisustukseen, mutta jo muutaman viikon päästä kyllästyin ja siirryin takaisin harmaa-valkoinen-beige linjalle :)


Voisin siirtyä vaikka kokonaan valkoiseen, mutta pakostakin sitä väriä aina tulee, kun kaikkia huonekaluja ei pysty kerralla uusia.


Mutta eteisen suunnittelin maalaavani täysin valkoiseksi.
Saas nähdä muuttuuko mieli vielä monta kertaa..

Nyt nukkumaan, ennenkuin on aamu!
-Hanna-2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.