keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Maalailua

Viikko jouluaattoon...lahjat on vielä vähän vaiheessa, mutta jo voiton puolella.
Huomenna suuntaamme taas Tampereelle ja yritän sieltä löytää kaikki loput. Haetaan lentokentältä Peten siskon perhe, joka tulee Suomeen jouluksi. Kivaa!

Tänään löydettiin sattumalta kellarista helmipaneelia, joka on hieman leveämpää, kuin meidän aulassa oleva, mutta samalla profiililla, niin saa kelvata. Pete asensi ne tänään paikalleen ja mä maalasin. Ehkä vaatii vielä toisenkin kerroksen maalia.






Maalasin Charlotan, meidän toiseksi vanhimman tytön kans vanhan pirtin penkin valkoiseksi. Siitä tuli hyvä istuin keittiöön aamupalapöydän ääreen rautajakkaroiden kaveriksi.
Camilla ja Charlotta päällystivät vakstuukilla meidän vanhat rautaiset ruusutuolit. Palloinen vahakangas toimii hienosti niissä ja ne löysi uuden paikkansa ruokailutilan pöydän päistä. Pöydässä on saman kuosin liina.



Maanantaina juhlittiin 9-vuotiasta Ceciliaa. Koulun jälkeen oli kaverisynttärit ja illalla vielä sukulaissynttärit. Camilla koristeli mun ja Charlotan tekemän täytekakun. Iphone 9, oli kakun idea :)





Cindy meni synttäreiden jälkeen ensimmäistä kertaa kummitädille yökylään :)
Oli ihanaa nukkua aamulla pitkään, kun kukaan ei ollut vaatimassa aamupalaa. Vain kännykkä herätti kympiltä hammaslääkäriin. Kun selvisin sieltä, niin lähdin äitin ja ystävän kans Seinäjoelle kirppispaikkaa viemään ja sen jälkeen joululahjaostoksille.


Oma olo yskän kans alkaa olla pikkuhiljaa parempi jo, mutta nyt Cindyllä alkoi kauhea nuha ja kuume. Toivottavasti ehtiis parantua jouluksi.

Meen jatkamaan maalaushommia nyt, että sais valmiiksi ennen joulua!

-Hanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.