torstai 4. joulukuuta 2014

Tampereelle

Aamulla startattiin aikaisin auringonnoustessa Tampereelle. Ensimmäinen stoppi luonnollisesti Autovahinkokeskuksella. Käytiin katsomassa yhtä Mersua, mutta mitään ei tarttunut haaviin tällä kertaa. :)
Aurinko paistoi matkalla niin kirkkaasti, että piti kaivaa aurinkolasit esille!



Mukaan lähti mieheni Petri, siskon tyttö Emppu ja nuorimmainen Cindy, jonka matkat taittuu useimmiten iPadin parissa.
Tai nukkuen.


Seuraavaksi mentiin Ideaparkkiin joululahjaostoksille. Täytyy sanoa, että erittäin hyvin on homma pulkassa niiden suhteen nyt! Vielä pitää Seinäjoella tai jossain käydä ainakin kerran, että saa loputkin.

Ajattelin, että jokapaikka olisi ollut täynnä porukkaa, kun veronpalautuspäivä, mutta ei kaupoissa oli erittäin rauhallista eikä tarvinnut jonotella sovituskoppeihin tai kassalle. Tämä lama näkyy ilmeisesti, että ostovoimaa ei vaan ole..eikä töitä, että tulis palautuksia...
Meillä yritetään vetää tämä joulu hillitysti lahjojen suhteen, koska Petri on vuorotteluvapaalla ja meidän remontti syö kaiken ylimääräisen.
Joka tapauksesa, kun lapsia on viisi ja jos jokaiselle ostaa jotain arvokkaampaa ja lisäksi jotain pientä, niin laskeskelin, että se pari tonnia menee kuitenkin lahjoihin, vaikka miten laskisi.
Lisäksi pari kolme kinkkua lisukkeineen..
Jossain kohtaa haaveilin, että olis häippästy etelään jouluksi, niin olis päässyt kaikesta siivoiluista ja kokkailuista helpolla. Meille tulee kuitenkin sukulaisia Englannista jouluksi, niin ei maltettu lähteä mihinkään.


Keskuskadulla oli avattu ihana joulukatu valoineen <3




Mua oli kyllä tarkoitus kuvata, mutta kaikki muut vie huomion ;) :)



Karuselliin pitää aina päästä ja loppuun vielä Cindyn ja Leijonan iloinen kohtaaminen. Cindy juoksi kädet levällään  leijonaa vastaan ja sanoi; "Sä oot kiva, halataan!" :)



-Hanna-








3 kommenttia:

  1. Hei!

    Ihanaa, että olet palannut taas tänne!
    Sulla ihana koti ja tyyli, jota aina kiva seurata.

    Mukavaa joulunaikaa!

    -Kirsikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kirsikka! Voi kiitos paljon kehuista! Taisit ollakin aktiivinen seuraaja edellisessä blogissani. Kiva, että oot taas mukana! Hyvää joulua myös sinne! <3

      Poista
  2. Vanha blogini Hanna´s way löytyy osoitteesta:
    http://hannasways.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.