sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Jouluvaloja

Pyhäpäivän kuvat on otettu meidän 1958 vuonna rakennetusta rintamamiestalosta.
Kuten jo aiemmin totesin, täällä on vielä kaikki keskeneräistä. Portaatkin rakennetaan keväällä uudet. Terassi tehtiin viime kesänä ja se onkin ihanan iso. Siinä on aukko 4,5m halkaisijaltaan olevalle uima-altaalle, joka on nyt talveksi luovutettu trampoliinin säilytyspaikaksi. Idea toimii paremmin kuin hyvin! Saatiin tramppa talveksi nurtsilta pois ja kyllä se on päivittäisessä käytössä, vaikka välillä onkin vähän liukas lumesta ;)

Terassia ympäröi kesällä Hongkong -kaupasta löytämäni ruokoaita. Halpa ja hyvä idea, mutta luultavasti tehdään ensi kesänä kunnon aitavärkistä tehty aita, koska tuo joutui myrskyn armoille syksyllä, kun oli niin mieletön tuuli muutaman päivän. Mutta olkoon nyt vaikka väliaikainen ratkaisu. Pääasia, että antaa hyvän näkösuojan. Me kun asutaan ihan keskustassa ja tie kulkee kahdelta sivulta tonttia. Mua se ei niinkään haittaa, mutta saattaa olla, että muita häiritsee meidän autoprojektit, kun ei ole vielä autotallia mihin piilottaa :)




Talon ulkopinnassa on vinyyliverhous. Mieheni makuun sellanen muovi ei oikeen ole, mutta onhan se helppo pitää puhtaana, ei tarvi maalailla ja on hyvännäköinen. Ja näyttäähän se puulta.
Värisävy on mulle erittäin mieluinen ja siihen sopii hienosti yhteen toi musta peltikatto.



Ja illalla..








Riippupihlajaan ripustin jouluvalot. Meidän tontilla on tässä etupihan puolella vain kaksi puuta. Tämän riippupihlajan lisäksi tonttia komistaa upea pylväshaapa. Tykkään siitä, kun on niin kapea ja korkea, mutta syksyllä niitä lehtiä on ihan mielettömästi haravoitavana!


Me ostettiin tämä talo puolitoista vuotta sitten. Aikalailla hetken mielijohteesta tehtiin kaupat, sillä ehdolla että löydetään meidän toiseen taloon hyvät vuokralaiset. Ja löytyihän ne <3

Tämä asuminen on meille vähän niinkuin väliaikaista. Tarkoitus olisi laittaa talo myyntiin heti kun saadaan remontti valmiiksi. Mun haaveena olisi sen jälkeen välivuosi jossain ulkomailla. Lämpöiseen tekisi mieli kovasti. On tehnyt jo kauan.

Tässä näitä ulkokuvia, seuraavassa postauksessa astutaan sisälle!

-Hanna-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.