torstai 27. marraskuuta 2014

Hampaidenhoitoa ja oma joulukoti <3

Keskiviikko ei käynnistynyt ihan toivotulla tavalla. Positiivista oli se, että sain edellispäivänä soiton meidän naapurista hammaslääkäristä, että tarjolla olisi peruutusaika. Hyvää tässä oli se, että mitä nopeampaa pääsee vastaanotolle, sitä vähemmän aikaa ehtii pelätä tai jännittää...

No, reippaana menin sinne aamusta. Ensin rutiinitarkastus, koska en ole käynyt viime kevään jälkeen. Yks pieni reikä...ja yks ISO! Vuosia sitten hoidettu juurihoito paikka, joka oli ruvennut falskaamaan ja saanut tulehduspesäkkeen juureen! Voitte vaan kuvitella, miltä musta tuntui...:(

Onneksi on rautaiset ammattilaiset kyseessä, joten puudutus hoiti homman himaan ja mikään muu ei sattunut, kuin puudutuspiikki.

No, selvisin kuitenkin hengissä ja täällä ollaan edelleen. Ja kun puudutus pikkuhiljaa hälveni, niin otin ja leivoin mustikkapiirakan Ainon valkosuklaa-vanilja ja Rocky Road jäätelön kera. 
Resepti löytyy täältä:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/27357/Mustikkapiirakka/ 



Omaa kotia on tullut laitettua joulukuntoon aina siivouksen yhteydessä. Eli päivittäin..







Loppuun vielä tälläinen mietelause, jonka löysin. Taitaa olla jonkun häistä tarttunut matkaan. Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin.
-Hanna-











2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.