torstai 27. marraskuuta 2014

Kynsihuoltoa ja uusi lemmikki

Torstai ja puotipäivä. Eli päiväkahvit Mallan Makeissa ystävän kans. Sitä ennen aamu kotitöitä. Oltiin Cindyn kans kaksin, kun Pete oli työmaalla käymässä.


Kotiin tulin kahdeksi, kun oli sovittu kynsihuolto. On se helppoa, kun Susan tulee kotiin laittamaan, niin ei tarvi lähteä mihinkään eikä miettiä Cindylle hoitoa. Hyvää, nopeaa ja edullista palvelua. Susan Happ on laittanut mun kynnet jo useamman vuoden. Suosittelen!

Toi yläkuva on otettu viisi viikkoa sitten, silloin piti saada hopeaglitteriä kynsiin ja paljon!

Nyt vaan täytettiin kasvuraja ja lisättiin muutama uus, mistä oli tällä viikolla irronnut. Hyvin pysyi kuukauden tekemättä niille yhtään mitään. Ei tarvi lakata, ei viilata, ei mitään!
Nyt laitettiin vähän joulunväriä sekaan.


Päivän asuksi valitsin tänään mun revityt lempifarkut (ginatricot) jotka ei kylläkään näy kuvassa :)
Ja yläosaksi mallan makeista ostetun Tina Wodstrup -merkkisen paidan, jossa hauskasti teksti selässä. Tämä on ohutta "liinakangasta" ja merkki on tanskalainen. Kivan simppeli "kauluspaita ilman kauluksia". Menee hyvin tärkeämmissäkin kokouksissa tai palavereissa. Alla VeroModan harmaa pitsihelmatoppi. Ja päällä h&m:n harmaa tekoturkisliivi, jossa selkäpuoli neulosta ja vaan edessä karvat.

Meidän perhe kasvoi jälleen yhdellä jäsenellä, kun meille muutti suloinen harmaa pupuvauva <3
Siinä on puoliksi leijonaharjasta ja kääpiöluppaa.


Se on reilu 8 viikkoa vanha ja niin ihastuttavan pehmoinen!
Sylissä viihtyy hyvin ja tuntuu olevan aika rauhallinen. Ei kuitenkaan mikään arka. Kyllä tytöillä nyt aika kuluu tuon kanssa.
Piti vaan ajella koko ilta tuolla sateessa ja pimeässä, kun haettiin Voltista asti. Mutta pääsipä matkalla Road Houseen eli Powerparkin kauppakeskukseen. Sieltä tunnelmaa myöhemmin. Nyt iltapalaa!
-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.