perjantai 14. marraskuuta 2014

Kaverin kotona <3

Eilen aloitin lelujen siivouksen ja Cindyn vaatekaapin raivauksen meidän makkarissa. Sain viimein vihdoin kaapista pois kesävaatteet ja kaikki jo pieneksi jääneet. Isompien lasten huoneesta siirsin yhden ikean säilytyskalusteen leluille. Tänään sain tämän projektin päätökseen ja siitä innostuneena ja viikonlopun kunniaksi sain imuroitua ja siivottua koko keskikerroksen. Meidän talo on siis kolmikerroksinen, mutta asuinkäytössä on tällä hetkellä vain tämä keskimmäinen. Kellari ja yläkerta on täydessä remontissa. Toki kellarissa sijaitsee meidän "kotikylpylä", joka on kyllä käytössä. Laitan jossain välissä kuvia meidän (keskeneräisestä) kodista, mutta sain idean, että esittelisin teille ystävieni kauniita koteja, mikäli halukkuutta löytyy kaveripiiristä? Tykkään kuvailla kauniita esineitä ja asioita ja sisustaminen on yksi parhaista. Haaveena on saada järkkäri, joten tällä hetkellä on tyydyttävä vain kännykkälaatuun ;)

Meidän viidellä lapsella oli lähes kaikilla tänään kaveri kylässä koulun jälkeen, joten talossa tyttömäärä tuplaantui :) 10 tyttöä!! :)
Mäkin sitten päätin pitää tänään ystävänpäivän ja suuntasin ystävän luo. Useampi tunti siinä vierähti. Syötiin yhdessä salaattilounas ja päälle joulutortut <3 ( ja joo, niiden päälle noita fazerin sinisiä:) )


Ensimmäinen ystävistäni, joka otti haasteen vastaan ja antoi luvan kuvata kaikkea! Siellä vanhassa 1920-luvulla rakennetussa hirsitalossa on niin paljon kauniita yksityiskohtia, että millään en saanut kaikkea tallennettua. Mutta yritin.


Ensimmäinen kuva on terassilta ulko-oven vierestä. Tonttukalenterilla on lämpöiset oltavat :)

Keittiön ikkunalla GG:n kannut sulassa sovussa. Kuten kaikki GreenGaten astiat ja tekstiilit. Rouva on kuulemma hurahtanut ;)

Jouluntulo näkyy tähtien ilmestymisenä ikkunoihin ja Mailegin tontut kilpailevat huomiosta Bukowskin nallejen kanssa.



Talon yksi kolmesta pystymuurista koristaa olohuonetta ja on saanut kylkeensä magneeteilla varustetun Mailegin tonttupariskunnan.

Yläkuvassa myös yksi astiakaappikaunotar <3

Perheen lemmikitkin pääsivät poseeraamaan aitiopaikoiltaan.




Pinkki nukkekoti valloitti itselleen parhaan paikan olkkarista ja ruokailutilassa on myös kaunis astiakaappi, melkein veikkaisin sen olevan oikeasti vanha?


             

Olkkarissa katseenkiinnittää IKEAn valkoinen kirjahyllykokonaisuus, joka vaatii ison tilan päästäkseen kunnolla oikeuksiinsa ja tässä kolmen metrin huonekorkeudessa se on juuri elementissään! Puhumattakaan kaikista ihanista purnukoista, joita se kannattelee.



Alakuvassa mun ehdoton suosikki on toi Riviera Maisonin kattovalaisin <3 se ei paljon esittelyjä kaipaa..

Kyllä tässä kodissa on lokoisat olot, kuin kissalla gg:n peitolla! :D

-Hanna-

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.